З метою посилення національно-патріотичного виховання, розвитку фантазії та творчих здібностей дітей, надання можливості кожному учаснику відчути радість досягнення успіху, повірити у власні сили, виявлення обдарованих дітей та спонукання учасників до творчості, виховання любові та дбайливого ставлення до книги,  на виконання наказу ДО ВМР «Про проведення конкурсу «Дитячі історії про…» у закладах дошкільної освіти Вінницької міської територіальної громади», в КЗ «ДНЗ № 36 ВМР» проходив І тур конкурсу у період з 21.11. по 21.12.2023. Перемогу здобула 3-d книга з рухомими елементами та аудіосупроводом – “ПТАХА МИРУ”. Книга, в яку вкладено душу.

Казка “Птаха миру” – це невелика оповідка про сьогодення, українців, нашу справедливу визвольну боротьбу, перемогу та мир.

Головна думка цього твору проходить лейтмотивом крізь кожне слово, кожен діалог, кожен роздум та з’являється в кінці казки, як висновок, ствердження, який сприймається без всякого сумніву – НАША СИЛА В ЄДНОСТІ! ПЕРЕМОГА ТА МИР ПРИЙДУТЬ В УКРАЇНУ!

Над книгою працювали: автори тексту – Олена Савченко та вихованці старшої групи; літературний і технічний коректори – Наталя Заїка, Світлана Якубіцька; дизайнер – Каріна Мельник; верстальник – Тетяна Боричко; випусковий редактор – Інна Дуда; літературний редактор – Людмила Ратушна; аудіозапис – Каріна Мельник; рецензент – Наталя Степанчук.

https://www.facebook.com/groups/2637281476514871/permalink/3692594680983540