В закладі діти забезпечені постійним медичним обслуговуванням на безоплатній основі. Медичне обслуговування дітей здійснюється штатним середнім медичним персоналом:
- Мазур Тетяна Володимирівна, сестра медична старша;
- Щербанюк Віта Андріївна, сестра медична старша.
Завдання та обов’язки медичних сестер старших:
- Постійний контроль за станом здоров’я дітей.
- Проведення щоденних медичних оглядів дітей.
- Проведення антропометричних вимірювань.
- Надання невідкладної медичної допомоги дітям у разі гострого захворювання або травми.
- Здійснення контролю за організацією та якістю харчування, дотриманням раціонального режиму навчально-виховної діяльності, навчального навантаження.
- Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та протиепідемічного режиму.
- Впроваджувати різні форми роботи з оздоровлення, загартування дітей та надання консультацій батькам.
8.Проведення санітарно-просвітницької роботи серед дітей, батьків або осіб, які їх замінюють, та працівників дошкільного навчального закладу. - Складати щоденне меню-розклад.
- Вести щоденний підрахунок натуральних норм основних продуктів, аналізувати виконання натуральних норм щомісяця. Проводити щоденний контроль готових страв.
- Постійно підвищувати свій фаховий рівень шляхом курсової перепідготовки.
У своїй роботі сестри медичні керуються чинним законодавством, нормативно-правовими актами органів охорони здоров’я, освіти та науки.
- Закону України «Про дошкільну освіту» (ст. 34);
-Положення про дошкільний навчальний заклад (п. 30 – 32, 40);
-Постанова кабінету Міністрів України від 14.06.2002 №826 “Порядок медичного обслуговування дітей у дошкільних навчальних закладах”, - Спільний наказ МОН та МОЗ України від 30.08.2005 № 432/496 “Про удосконалення організації медичного обслуговування дітей у дошкільному навчальному закладі”,
- Статут дошкільного навчального закладу.
- Наказ МОЗ України від 24.03.2016 №234 “Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів”,
- Спільний наказ МОН та МОЗ України від 17.04.2016 №298/227 “Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах”.