За ініціативи профспілкового комітету напередодні Дня української жінки колектив нашого закладу відвідав мистецький захід – концерт «Пісні незламності» у виконанні подільського хору «Леонтович-капела», що проходив 23 лютого у Вінницькій обласній філармонії.

В програмі концерту були запропоновані кращі зразки різної за жанрами та стилями музики українських авторів, від класики до сучасності. Це музика, яка надихала і надихає українців, гуртує довкола українських цінностей, об’єднує у боротьбі та прагненні українців до свободи та незалежності.

Професійне виконання знайомих українських пісень викликало неповторні емоції та знайшло відгук у наших серцях та душах. Спільне виконання народного гімна «Червона калина» артистами хору та слухачами концерту стало емоційною кульмінацією заходу.

Відвідування мистецьких заходів колегами нашого садка є надважливими не лише для збереження ментального здоров’я працівників, а й для мистецько-культурної просвіти педагогів, що працюють в закладі дошкільної освіти, де пріоритетним напрямком роботи є художньо-естетичний напрямок.