06.12.2023 в КЗ «ДНЗ №36 ВМР» відбулася передноворічна ресурсна зустріч з колегами. У дистанційному форматі роботи під час дії воєнного стану такі зустрічі є особливо цінними, тому що дають змогу спілкуватись наживо, проявляти свої емоції, разом радіти та співпереживати, підтримувати і допомагати. Символічним стало те, що саме для цієї зустрічі обрали таке велике християнське свято, як день Святого Миколая. Адже в диво хочеться вірити не тільки дітям, а й дорослим.

Урочисте зібрання розпочалось з хвилини мовчання, щоб вшанувати пам’ять полеглих героїв за нашу свободу та незалежність.

З привітальним словом виступила завідувачка дошкільного навчального закладу Інна Дуда та голова профспілкового комітету Людмила Якупова.

А під час рефлексійно-мотиваційної хвилинки, який провела практичний психолог Наталія Заїка, кожен присутній мав змогу подякувати 2023 рокові, що йде і вже назавжди залишиться в історії України й усього світу. А також написати побажання, сподівання та очікування від року прийдешнього.

Не обійшлося на новорічній ресурсній зустрічі без сюрпризів. До працівників закладу зі святковими побажаннями завітав Святий Миколай, який від імені профспілкового комітету для всіх працівників закладу приготував солодкі подарунки. А також на всіх присутніх очікував сюрприз – мандаринки з дотепними та влучними побажаннями.

Завершилась зустріч спільним фотографуванням.