14 березня в рамках освітнього проєкту «Фітовітальня Феї Здоровинки» в КЗ «ДНЗ №36 ВМР» відбулася інтерактивна онлайн-зустріч «Педагогічна фітовітальня», під час якої педагоги підбивали підсумки зимового сезону фіточаювання та обговорювали важливість даного проєкту, як засобу оптимізації профілактично-оздоровчої роботи з дітьми та дорослими.

Спілкування за горнятком ароматного трав’яного чаю було надзвичайно приємним та продуктивним. Під час тестування «Цікаві факти про чай» педагоги давали відповіді на запитання, а також дізналися багато цікавої інформації  про відомий у всьому світі напій. Кожен педагог мав можливість дати відповідь на актуальні і хвилюючі запитання, послухати думку колег, а також поділитися власним досвідом вживання фіточаїв.

Приємним моментом інтерактивної онлайн-зустрічі стало нагородження учасників проєкту. За активність у забезпеченні зворотнього зв’язку під час проведення зимового сезону зустрічей у рамках проєкту «Фітовітальня Феї Здоровинки» колективи I молодшої групи №1, II молодшої групи №4 та старшої групи №15 нагороджені подяками від адміністрації закладу.

Завершилась онлайн-зустріч «Педагогічна фітовітальня» фотографуванням учасників з горнятком смачного трав’яного чаю, що стане ще однією з низки традицій нашого закладу.