Любі батьки, ви мрієте, щоб наша дорога малеча зростала здоровою? Впевнені, що так!

Адже у свідомих батьків завжди постійними є питання: як покращити імунітет, запобігти інфекційним захворюванням, зміцнити здоров’я дітей та родини в цілому. Особливо гостро ці питання постають перед батьками в сезон хвороб.

У нашому садочку знайшли один зі шляхів вирішення цієї проблеми і започаткували дуже гарну сімейну традицію – фіточаювання. Адже про цілющі властивості трав’яних чаїв відомо давно. Користь таких напоїв зумовлюється багатим мінеральним та вітамінним комплексом, який дозволяє запобігти багатьом захворюванням.

І сьогодні, усіх дошкільнят знову запрошуємо завітати у фітовітальню до Феї Здоровинки, пригоститися смачним та корисним чаєм.

А в домашніх умовах рекомендуємо вживати ті трав’яні чаї, які є традиційними у вашій родині або ж чай з ехінацеї, який вживали діти під час відвідування фітовітальні. 

Впродовж двох тижнів на вас чекатимуть щоденні, незвичні, цікаві зустрічі з Феєю Здоровинкою, а також пізнавальні оповідки про лікарські рослини і, обов’язково, смачне чаювання. Сподіваємося, що інтерактивні хвилинки з Феєю Здоровинкою  будуть корисними для вас, під час яких ви знайдете відповіді на багато хвилюючих запитань. А також стануть у нагоді батькам, які прагнуть прищепити у дітей бажання вживати трав’яні чаї та підсилять власні сімейні традиції.

Ми будемо з радістю чекати на ваші світлини сімейного фіточаювання в коментарях під щоденними відео. Адже саме ваш зворотній зв’язок і усмішки наших малят дарують нам натхнення для праці.

Отож, до зустрічі у фітовітальні Феї Здоровинки!