З давніх часів в Україні з покоління в покоління передаються традиції та обряди свят. Найбільшим і найшанованішим святом для кожного українця є Великдень. В усіх куточках нашої країни ретельно готуються до цього свята: прибирають в оселях, вивішують святкові рушники, печуть паски, розфарбовують писанки та крашанки. Це велике християнське  свято, коли вся родина  збирається разом та вітає один одного.

Так і в нашому садочку напередодні свята зібралась велика дружна родина – колектив педагогів, щоб підготувати та провести для вихованців та батьків закладу музичну розвагу «Великодня казка».

Цікаві народні  ігри з різнобарвними великодніми писанками, спів пісень, гра на музичних інструментах та передсвятковий настрій виконавців, – всього було вдосталь в музичній залі дитячого садка. Особливо запам’яталися народні ігри «Котись яйце» та «Перенеси писанку у ложці», не залишили байдужими дитячі пісні на великодню тематику та гра в оркестр у виконанні педагогів закладу.

Надзвичайно емоційно насиченою та творчою була постановка лялькової вистави «Великодня казка».

Метою даного заходу є не тільки формування знань у дітей про святкування Великодніх свят, відродження звичаїв та обрядів нашого народу, виховання у дітей почуття любові та поваги до народних свят, а й донести важливість цього свята для кожної людини.

https://m.facebook.com/groups/2637281476514871/permalink/3526127540963589/