Весна – гарна та приваблива пора року. З приходом весни оживають луки й поля. Дзвінкоголосий спів птахів, пахощі перших квітів, ласкаве сонячне проміння – все це весна.

Свято Весни в нашому садочку – це завжди радісне хвилювання, щирі дитячі усмішки та сльози у мам та бабусь на очах. Саме тому вихователі та керівники музичні нашого закладу намагаються створити умови для творчого розвитку дітей, викликати у дітей яскраві та позитивні емоції, виховувати доброзичливе ставлення до мами та бабусі. З такою метою 27.02.2023 відбулося свято для дітей раннього і молодшого дошкільного віку «Чарівне дерево».

У дитячому садочку напередодні свята виростає дивовижне дерево. А на ньому з’являються цукерки-сюрпризи. Затамувавши подих, герої дійства по черзі розгортають цукерки. Що ж там в них? Можливо, смаколики, горіхи, шоколад, карамельки, які так полюбляють дітлахи. А ось і ні! В кожній цукерочці міститься музичний сюрприз-вітання, який за задумом керівників музичних, виконують діти. Героїня дитячої оповідки – Пеппі Довга Панчоха потішила всіх своїми кумедними пригодами. Завітала на свято і сама чарівниця-Весна, яка розважала усіх танцями, хороводами та піснями. А наприкінці Весна разом з ведучими привітала всіх жінок з прийдешнім святом.